Over ons

De kracht van Sporthelden

Sporthelden, opgericht in 1982, staat garant voor kwaliteit, goed en structureel opgeleid personeel en een multifunctioneel aanbod. Daarnaast zijn wij eerlijk, serieus en oprecht over het geven van een goed gevoel, vanuit de overtuiging dat kiezen voor kwaliteit zich terugbetaalt in een gezonde leefstijl.

Onze beweeg en leefstijl Coaches zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van personen die zich gezonder, vitaler en beter willen voelen. We leggen daarbij de focus op alle elementen van een gezonde leefstijl: te weten voeding, beweging en ontspanning, omdat dat een voorwaarde is voor duurzame resultaten.

We zeggen wat we doen en we doen wat zeggen. Een Feelgood gevoel, dat is wat wij over willen brengen. Veel van onze leden willen niet bewegen maar moeten bijvoorbeeld op advies van een arts gaan bewegen. Aan ons de taak om het allemaal wat "leuker en aangenamer" te maken. Abonnementen verkopen is geen kunst, de mensen aan het bewegen houden daar ligt voor ons de grote uitdaging. 

Team Sporthelden Wellness Squash Sportsbar IndoorCycling Group 

Standaard begeleiding Duurzaamheid Personal Training Preventiecentrum

Hammer Strength Training Center Trainen met kanker Bedrijfsfitness Voeding

Onze interne partners 

Sporthelden zou Sporthelden niet zijn zonder haar partners. Of het nu gaat om voedingsbegeleiding, fysiotherapie, kleuter en kinderdans, rugcentrum of Crossfit. Allemaal top partners die ons totaalplaatje compleet maken. 

Rugcentrum Peel en Maas Nieuw: La Move sportmassage DeDe DanceBallet

Fysio Support Peter Slots PRFRM77 Boksschool  Valour Gym

Onze externe partners

Voor sommige expertises zoals sportkleding, kledingadvies, personal coaching, loopbaan coaching en weerbaarheidstraining sturen wij onze leden graag door naar een aantal van onze externe partners. Want ook deze partijen zorgen er uiteindelijk voor dat jij het Feel Good gevoel gaat krijgen. 

Sport2000 De Bruijn Lookly Ben ik dat