Nieuw bij Sporthelden Slim Mental Coaching

Hallo, mijn naam is Julia Slenderbroek

De filosofie achter het afslanken staat centraal bij SMC. Door de ervaringen van mijn moeder is de belangstelling van voeding en de beleving van mensen die het hier moeilijk mee hebben altijd mijn doel geweest hier een oplossing voor te kunnen geven.

Waarom het de juiste keuze is om voor mij en Powerslim te kiezen? Ik als jouw coach, samen met Powerslim Cijfers laten zien dat iedereen gegarandeerd zijn of haar streefgewicht op een gezonde en effectieve manier bereikt met het volgen van het Powerslim programma. Je bereikt je doel sneller dan je denkt. Je investeert een korte periode in het ‘ Blij met je lijf ‘ zijn die wél heel je leven blijft ! De producten refereren naar je dagelijkse eetgewoontes. Je kookt uit een heerlijk maar vooral duidelijk kookboek. Dit is jouw vertrouwde richtlijn naar het succes. Hiernaast voel je na twee dagen al een enorme afname van vocht. En krijg je al snel veel meer energie.

De weg naar jouw doel bewandel je stap voor stap samen met mij en het PowerSlim programma. Maar zodra jij je streefgewicht hebt bereikt en geen PS producten meer af hoeft te nemen begint jou reis pas echt. Wat nu? Nu heb je jou streefgewicht bereikt en je bent gelukkiger dan ooit. Hoe ga jij met deze veranderingen om? Welke valkuilen en verleidingen zijn voor jou de trigger om weer aan te komen? Jij wil heel je leven ‘ Blij met je lijf’ zijn en niet voor even.

Daarom kom jij 4 jaar lang nog steeds GRATIS elke week bij mij voor die coaching. Ik laat je niet gaan wanneer jij mij het hardst nodig hebt ! Daarom geven wij jou gegarandeerd een betere fittere gelukkigere levensstijl.

Druk hier voor meer info over Powerslim