Lesrooster

Absolute no.1 in Groepslessen!

Sporthelden kent een in de regio uniek en zeer ruim aanbod aan Live groepslessen. Frequent deelnemen aan deze lessen zorgt automatisch voor de bekende "stok achter de deur". Onze coaches helpen je graag verder in het maken van de juiste keuzes. Sporthelden is al ruim 20 jaar Premium partner van Les Mills. Wij hebben de volgende groepslessen in ons programma:

Les Mills Bodypump / Les Mills Core™ / Les Mills BodyBalance / Les MIlls BodyCombat / Les Mills Grit / Les Mills SHBam / BodyFit / IndoorCycling / Yoga / FunXtion / Meer bewegen voor ouderen / BootCamp / (Thai)Boksen / Aikido

Sporthelden is met IndoorCyling aanbod  in 2019 als eerste Nederlandse club uitgeroepen tot ICG Centre of Excellence, een wereldwijde erkenning waar we dan ook enorm trots op zijn. Kortom, Sporthelden is en blijft ook na de Corona de absolute no. 1 in groepslessen bij jou in de buurt.

We bieden je een GRATIS PROEFWEEK aan om een aantal groepslessen uit te proberen, hierbij ervaar je meteen de sfeer in ons sportcentrum en leer je de instructeurs kennen. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met Sporthelden.