Les Mills Grit Strength

LES MILLS GRIT STRENGTH

GRIT™ Strength is een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht. Je ontvangt maximale persoonlijke aandacht omdat je in een kleine groep traint. Met de coach die samen met jou op de workout vloer meetraint en die jou en het team motiveert, zul je versteld staan van hoe hard je kunt trainen. En het beste van alles: je behaalt de resultaten waar je naar op zoek bent.

VOORDELEN
Je boekt snel resultaten, je krijgt een gespierd en atletisch lichaam, je metabolisme maakt overuren, je verbrandt uren na de workout nog extra calorieën, je hoeft geen uren te trainen om resultaat te boeken, 30 minuten is alles wat je nodig hebt, train samen met een gemotiveerd team op je eigen tempo.

DE WETENSCHAP ACHTER LES MILLS GRIT
Er is geen twijfel over mogelijk. Het is wetenschappelijk bewezen dat LES MILLS GRIT werkt. Het HIIT trainingseffect betekent dat je nog uren na de workout calorieën verbrandt, je je conditie verbetert, meer spiervezels gebruikt, meer spierweefsel krijgt en vet verbrandt. Maar geloof ons niet zomaar; lees hier waarom HIIT werkt en hier over de wetenschap achter LES MILLS GRIT.