FitFanatics

FitFanatics, de Leefstijlcoaches in jouw regio

Een goede gezondheid draait voor een belangrijk deel om het maken van de juiste keuzes. Want een derde tot de helft(!) van alle ziektes wordt veroorzaakt door een ongezonde leefstijl: roken, teveel alcohol, te weinig bewegen, verkeerde voeding. Door te kiezen voor een gezonde leefstijl kun je een hoop narigheid buiten de deur houden! Maar: je moet het wel doen! Dus moet je op zoek naar de juiste combinatie van bewegen, gezonde voeding, werk en ontspanning. FitFanatics is een jong en innoverend bedrijf dat zich richt op voeding, personaltraining en gezondheid. Zij bieden hulp in zowel aankomen als afvallen via een volledig op maat gemaakt voeding- en/of trainingsschema. Hierbij wordt rekening houden met alle wensen en voorkeuren van jou als persoon.

Er worden veel fabels over voeding de wereld in geholpen.

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wat is tegenwoordig nog gezond? Mag ik nog wel koolhydraten eten of moet ik juist kiezen voor natuurlijke producten?

Wij plaatsen onze manier van werken bewust niet onder de noemer ‘’dieet’’.  Het is namelijk van belang dat je een aanpassing maakt in je leefstijl die bij jou past als persoon. Een ‘’dieet’’ is vaak maar van korte duur en levert op de lange termijn weinig tot geen resultaat op.

De werkwijze die wij hanteren zorgt voor langdurig resultaat.  Via een perfect op maat gemaakt voedingsschema vergroten wij jouw kennis en helpen wij jou de juiste keuzes te maken zodat je uiteindelijk zelf aan de slag kunt gaan.

Er is maar één goede manier. Dat is de manier waarbij jij je prettig voelt!